Workschop Schilderen voor Volwassen en/of Kinderen.

Sfeer proeven, kunst kijken en zelf schilderen in de unieke ambiance van een echt kunstenaarsatelier. De kans om een eigen schilderij te maken, komt nu binnen handbereik.

Samen een schilderij maken..... Wat is er nu leuker dan samen met uw collega's, vrienden of familie aan een uniek schilderij te werken, in groepsverband of individueel, in een professioneel kunstenaarsatelierEn als het af is, neemt u het mee. Een blijvende herinnering aan een uniek uitje.

Hoe gaat het in z'n werk?

U maakt een afspraak voor een workshop overdag of 's avonds, ook in het weekend. Uw gezelschap wordt met een drankje ontvangen op het kunstenaarsatelier. Ella geeft een rondleiding langs haar schilderijen en vertelt over haar werk. Daarna kunt u zelf aan de slag. U krijgt een schort voorgeknoopt tegen mogelijke verfspatten. En dan kan het feest beginnen. Vooraf en tijdens de workshop is er begeleiding en hulp bij het schilderen.

Onder deskundige begeleiding wordt er door ieder aan een eigen doek gewerkt, of een gemeenschappelijk schilderij gemaakt. Dat levert gegarandeerd een uitstekend resultaat op. Als ze klaar zijn, worden de zojuist vervaardigde schilderijen door de makers toegelicht. En daarna gaat ze mee naar huis, of naar het bedrijf, om daar een plaatsje te krijgen.

Gezelschappen die schilderen, zijn gemiddeld 2 tot 3 uur op bezoek. Inclusief heen- en terugreis kunt u voor dit uitje een halve dag uittrekken. Het valt ook uitstekend te combineren met een lunch of diner.

Voor info mail: ejo@iae.nl

 

 Workshop champagneglazen beschilderen in Atelier Ella Joosten.

Iets te vieren? Bedrijfs uitje? Vriendinnen uitje? Familie uitje?

Dan kunt u deelnemen aan onderstaande feestelijke workshop.

Deze vier uur durende workshop  wordt gegeven in eigen atelier. Aan het einde van de workshop gaat u met twee champagneglazen en een geëtiketteerde fles Sekt naar huis! Deelnemers aan de workshop worden verzocht een foto mee te nemen van hun favoriete bloem. Deze bloem vormt de basisvorm van de workshop. Er wordt toegewerkt naar een compositie voor de wijnwikkel met een eventueel een wens erop. Er worden een aantal schetsen gemaakt, de beste wordt uitgewerkt. De champagneglazen worden voorbereid. Een definitieve contourvorm wordt uitgeknipt en over getrokken op de glazen. Zij worden uiteindelijk met glasverf versierd. Kosten Euro 40,00 p.p., Inclusief 2 glazen, 1 fles prosecco, materiaal, koffie/thee met iets lekkers.

Voor info kunt u mailen: ejo@iae.nl